Beoordelingen van King Thai Eindhoven

Recente recensies van King Thai Eindhoven

5 sterren na 97 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd top, King Thai

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd !! Heerlijk gegeten ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke Thaise gerechten, keurig op tijd bezorgd! Jammer dat ik niet in Eindhoven woon anders bestelde ik hier wekelijks!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. De papaya salade was jammergenoeg niet zo pittig als het hoort.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik hoop vurig dat King Thai deze rottijd weet te overleven. Een van de betere Aziatische restaurants in de regio Eindhoven.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superlekker! Wel jammer dat het grootste deel van de kaart uit superpittige gerechten bestaat, want daardoor heb je minder keuze als je gewoon een beetje pittig wilt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom, uitstekend & heerlijk van A tot Z

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Authentic spicy Thai food, super friendly restaurant crew, both made ordering from King Thai a regular family weekend event for us. King Thai is not to be missed if you love Thai food!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, zoals gewend, smakelijke gerechten die ons weer terugbrengen in het echte Thailand

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Taste good as always.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de zeebaars met lekkere chilisaus tot rode curry met kip. Scherp maar smakelijk. Afhaaltijd haast op de minuut nauwkeurig.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd..6 sterren.. topzaak

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld en afgehaald. Keurig op afgesproken tijd klaar. Thuis, na 10 min met de auto, eten goed warm op kunnen eten. Het was heerlijk! Royale porties, 2 dagen van kunnen eten.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

It's always great food. If you're looking for the real taste from Thailand this is the place ;)

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Thai uit de wijde omtrek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie kipstukjes cashew beetje klein, mag meer groenten bij, weinig groenten in de vegan phad thai. Verder wel erg lekker...

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echte thaise smaken, lekker pittig en de vegetarische kip was heel goed!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Excellent food - the best Thai in Eindhoven. Only problem was the service- we ordered food without fish and nuts. They were careful- so thank you! But the communication could have been better / a note to let us know which dish was what ( we had 5 dishes).

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Stipt op de gevraagde tijd gebracht. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Er is een zeer uitgebreide menu kaart.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Lekker pittig. Jammer dat de porties aan de kleine kant zijn.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een hele zeebaars, heerlijk met groente en hete saus. Superlekker gekruid! Ook de wokgroenten waren verrukkelijk. Jammer dat het door de drukte nogal lang duurde voor we konden afhalen. (Niet voor niks zo druk, fijn voor King Thai!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker en precies op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol en pittig eten. Alles verliep volgens afspraak. Benieuwd of er nog een keer een verrassend nieuw gerecht op de kaart komt.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, als altijd!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en bezorging op tijd. Echter de witte rijst bij de curry ontbrak alleen de extra bestelde gebakken rijst werd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en levering was zelf iets eerder dan verwacht. Beste Thai van Eindhoven en omstreken.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

T was weer heerlijk!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, altijd een aanrader!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles veels te weinig, voorvdat geld pfff biefstuk taai

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, redelijk geprijsd

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heelijk weer!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de extra sate saus en het biertje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was als altijd fantastisch, de ambiance thuis is natuurlijk wel minder dan bij King Thai zelf maar ja......niks aan te doen

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en kwaliteit van het eten was niet zoals we gewend zijn!! Normaal is het eten altijd van top kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Thai in de omgeving en de qualiteit en smaak zoals we die al jaren van ze kennen. Net zo als we het eten ook in Thailand gewend zijn. Heerlijk. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijk!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld toen er iets niet was en vervangen voor iets wat we graag wilde zonder probleem. Heel fijn!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per ongeluk twee keer online betaald. Ik werd keurig gebeld of dat wel klopte. Hoop nu wel dat ik mijn geld terug krijg!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk het nieuwe jaar begonnen met de lekkere gerechten van King Thai. Zeg maar terecht: King!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Amazing food, really the best Thai food in eindhoven. Good portions too.. Happy every time.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Leuke actiemet 2 singasโ€™s gratis. Word gewaardeerd!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje. Heerlijk eten. Pittig is ook echt pittig. Deze ronde had ik helaas zelf per ongeluk via internet iets verkeerd besteld. Ik had dus geen ossenhaas biefstuk met lemongras. Maar gebakken rijst met ananas, cashew noten , kip en garnalen. Op zich prima maaltijd, helaas niet onze smaak. Tja volgende keer toch beter de thaise namen controleren of ik het juiste heb besteld. Hoop dat de volgende keer de special met ossenhaas nog op de kaart staat.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Heerlijk eten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op afgesproken tijd gebracht! O

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goed warm en echt verrukkelijk. Het is eten waar we echt van genieten en fijn dat ze eindelijk in onze wijk bezorgen.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!! Goede service en wederom heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgende keer alleen niet besparen op een extra tasje aub!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Thai in de wijde omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te prijzig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ons favoriete gerecht was weer uitstekend

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke gerechten van King Thai! Kwaliteit van de gerechten was top! Ondanks de drukte ook zeer tevreden over de bezorging.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is weer heerlijk zoals altijd. Moet zeggen dat kwaliteit zeer constant is. Afhaaltijd precies zoals afgesproken. Top tent

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele authentieke smaken en erg lekker. Wel vonden we het, ondanks dat we pittige eters zijn, de gerechten te pittig (zelfs het gerecht met 3 "pepertjes").

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en nog heel warm bij bezorgen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! Snelle bezorging

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies zoals besteld, vriendelijk bij afhalen,, en vooral: heel lekker!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 20 min later geleverd, bezorger verontschuldigde zich wel, maar maaltijd moest de magnetron in. Smaak prima. Gebakken rijst was door de magnetron wel gestoomd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellent service - and food!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt ontzettend lekker. Een aanrader. Je ontkomt echter niet aan al al het plastic. Maar ja het is niet anders. En het is natuurlijk leuker om bij King Thai te gaan eten. Hopelijk kunnen jullie snel weer gasten ontvangen.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en warm aan huis geleverd ๐Ÿ˜Š

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks drukte supersnel gebracht, en heerlijk natuurlijk.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, aanrader!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en de Laab is geweldig!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker heet, romig en jammy....en ik houd niet eens van pittig ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd nog echt heel warm en weer super lekker!!๐Ÿ‘

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer iets meer groeten in de curry maar Lekker! As always!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer smaakvol en steeds vers gemaakt. Ook afhalen is een aanrader.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Vega was een beetje zout maar wel lekker. De phad Thai was prima en de bezorging was snel

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben lekker gegeten, maar de porties waren veel te klein. Niet in verhouding met de prijs,

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, deze nieuwe functie. Helaas nog niet alles van de reguliere afhaalkaart online te bestellen

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk als altijd! Bezorging iets later dan aangegeven in de bevestigingsmail, maar het was dan ook spitsuur op zaterdagavond...

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer subliem goed (zoals altijd)...de krabkoekjes, geen woorden voor zo lekker, pittig maar niet te.. of we nu gaan eten bij king Thai of we laten bezorgen ik ben nog nooit teleurgesteld, beste Thai in eindhoven, ook voor Vega,s.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf niet vaak referenties maar voor deze maak ik een uitzondering! In tijden niet zo smaakvol gegeten. Bestelling kwam ook exact op tijd! Kortom hulde en we komen zodra het kan real life eten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd gewoon heerlijk!