Beoordelingen van King Thai Eindhoven

Recente recensies

5.0
Marina
23 februari 2024

Super lekker en vers weer tot snel

Jos
23 februari 2024

Altijd lekker en genieten!

Martin Riter
23 februari 2024

Moesten nog beginnen met de bestelling toen ik binnenkwam….. Het etten was minder lekker dan we gewend zijn. De onvriendelijke dame van de afhaal zou zich misschien eens iets vriendelijker, gastvrijer moeten opstellen.

Manon Straatsma
16 februari 2024

Het was weer heerlijk!

Merith
14 februari 2024

Lekker eten. Goed gekruid. Porties zijn aan de kleine kant. Prijs kwaliteit is goed. Prijs kwantiteit is minder goed in verhouding helaas.

Michel
4 februari 2024

Heerlijke variatie aan Thais eten besteld. Alles was even lekker

Nadia
30 januari 2024

Het was heerlijk! Ook lekker veel groentes!

Eefje
27 januari 2024

De rijst was vergeten. Dat was onhandig. Hadden best een flinke bestelling, heb er zelf nog rijst bij moeten maken.

Anita Ritter
26 januari 2024

Weer genoten van jullie fantastische eten!

Andrea
25 januari 2024

Heel lekker, zoals altijd. Maar: in de pad Thai zat maar 1 (!!) garnaal en dat terwijl je 3euro extra betaald voor garnalen ipv kip.

Marloes
24 januari 2024

Heerlijk gegeten. Kwaliteit is heel goed. Bezorging op tijd en alles goed verzorgd ingepakt. Bedankt!

Joris Crol
21 januari 2024
Eric Bossard
12 januari 2024
Mr.Ray
11 januari 2024

Deze keer nog lekkerder

Johan
6 januari 2024

Het was lekker!

Niels
2 januari 2024

Drie pepertjes is ook echt heet 🙃

Tijn Morssink
20 december 2023

Smaakt altijd goed daar eten of afhaal smaakt allebij goed en altijd warm en vers!

Margreet
20 december 2023

Het was weer heerlijk, zoals gewoonlijk. Onze favoriete Thaise restaurant sinds jaren.

Arvrs
10 december 2023

Het was heel lekker maar echt te weinig voor die prijs

Nadia
10 december 2023

Het was echt heerlijk

Marian Feijs
26 november 2023

Al een paar keer besteld ,altijd super lekker. Echter de laatste twee keer viel ons op dat de porties steeds minder worden. Ik ben een gemiddelde eter en had echt genoeg gegeten na een bestelde maaltijd echter de laatste twee keer was het een heel stuk minder (panang kip) Dus nog steeds “trek” als het op is. Heb zelfs het gevoel dat wanneer je in het restaurant eet de porties groter zijn. Vind dat jammer.

Hanneke Kivits
23 november 2023

Wij vinden de smaak van het eten beetje vlak. Jammer

Marcel Gijsberts
21 november 2023

Helaas, was de bestelling niet compleet. Ik heb dit direct gemeld en gesproken met El. Het wordt de volgende bestelling goed gemaakt. Even afwachten dus.

Hwayke
5 november 2023

Eten smaakte zoals verwacht. Porties wel klein, maar begrijpelijk omdat de prijzen niet verhoogd zijn. Krimpinflatie. Wel om rekening te houden als je bestelt.

Marcel
5 november 2023

Het was heerlijk. Crying tiger is ooit Pittiger geweest. De curry was heerlijk. Kritische noot, lijkt wel of de porties kleiner worden en de prijs duurder. Jammer. Maar het blijft de beste Thai uit Brabant

Niels
4 november 2023

Tiptop, stond klaar op afgesproken tijd in en net tasje, en heerlijk gegeten!

Linda
20 oktober 2023

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd klaar.

Sylvia
20 oktober 2023

Wederom TOP!!! Hoef nooit te wachten op mijn bestelling. Tijd is super accuraat en het smaakt fantastisch!!

Eric
14 oktober 2023

Weer erg lekker als vanouds, top.

Rick
9 oktober 2023

Heerlijke maaltijd, redelijk prijzig, tasje scheurde op fiets uit elkaar, deze gelukkig over kunnen hevelen in rugzak ;)

Walter
7 oktober 2023

Zeer snelle bezorging

Eric Bossard
6 oktober 2023

Geen 100% vanwege het feit dat de rijst niet zo smaakvol was als normaliter. Flauwe rijst. De rest wederom top

jorrit
4 oktober 2023
Judith
4 oktober 2023
Robin
30 september 2023

Weer heeeeerlijk gegeten.

Annette
24 september 2023

Erg lekker, iedere keer weer verrukkelijk. Super aardig personeel. Je voelt je welkom.

Iris
23 augustus 2023

Zoals altijd heerlijk en veel. Lekkerste Thai die wij kennen en wij zullen King Thai blijven aanraden bij iedereen.

Manon Straatsma
19 augustus 2023

Heerlijke smaken, lekker pittig maar 4 gerechten voor 4 personen was eigenlijk niet genoeg. De porties zijn aan de kleine kant!

Ronald
13 augustus 2023

Lekker vlot bezorgd, de kwaliteit is en blijft hoog en het eten is authentiek en lekker pittig!

Patricia van Hout
11 augustus 2023

er zat te weinig vlees in de biefstuk met zwarte pepersaus en teveel groenten. Het smaakte allemaal wel heel erg lekker.

Sandra
28 juli 2023

Heeeeerlijk gegeten. Beste thai!

Leyla
26 juli 2023

Superlekker weer

Iris
26 juli 2023
Sonja van Hal
25 juli 2023

Onze favoriete Thai! Eten is altijd smaakvol en vers. Top!

jo leijten
23 juli 2023
Anne
22 juli 2023
Mathijs
22 juli 2023

Normaal is het eten altijd heel goed. Nu waren alle drie de gerechten heel matig. Heel vettig en had het idee dat cruciale smaken ontbraken zoals limoenblad en gember. Het leek wel alsof de normale kok(s) met vakantie waren. Tegenvaller.

Clifford
14 juli 2023

Eten was weer verrukkelijk, vorige keer was er met 1 gerecht iets niet goed en hebben dit keurig opgelost. Dank daarvoor.

Sylvia
10 juli 2023

Kwaliteit is perfect. En bestelling enorm snel klaar.

Debby
19 juni 2023

Echt een aanrader! Heerlijk vers eten, goede kwaliteit en goede service! Wij bestellen hier al jaren!

Patricia
16 juni 2023

Snelle levering en heerlijk eten

Timmermans
12 juni 2023

Heb 3 jaar in Thailand gewoond. Het eten bij King Thai is alsof je in Thailand bent. Heerlijk!

Robin
10 juni 2023

Heerlijk gegeten! Ook met het warme weer was het genieten.

Freddie b3
9 juni 2023

Wederom heerlijk 👌🏽

Anne
28 mei 2023

Snel bezorgd en echt erg lekker. En tenminste echt pittig als er staat dat iets pittig is. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
21 mei 2023

Zoals altijd....heeeeeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy K
21 mei 2023

De kwaliteit en smaak zijn echt achteruit gegaan. Prijs kwaliteit niet meer in verhouding. Helaas, het was nu echt de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike Yang
21 mei 2023
H
18 mei 2023
pieter stuurman
17 mei 2023

Heerlijk, zoals altijd. Beste Thai van Eindhoven.

Eric
13 mei 2023
ronald
28 april 2023

Heerlijk authentiek eten, dankjewel :-)

ad
23 april 2023

saté was wat droog, voor het overige perfect en hele snelle bezorging

Menno
23 april 2023

Het was weer superlekker!

Ingrid
22 april 2023

Weer super lekker. Wij blijven klant!!!!

Floortje
14 april 2023

De penang curry met garnalen was erg smaakvol, maar het was erg weinig! In het bakje zat een klein laagje curry met daarin 4 grote garnalen.

B Vaessen
14 april 2023

heerlijk

Brigit
8 april 2023

Heerlijk authentiek Thais eten, beste in Eindhoven!

Carl
7 april 2023

Mooi op tijd bezorgd en eten was super lekker !

Jack Hustinx
3 april 2023

Zoals altijd, of je nu in het restaurant gaat eten of het laat bezorgen, heerlijk eten, super kwaliteit, my favorite restaurant in town !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
31 maart 2023

Weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

BM
26 maart 2023

Na langere tijd recentelijk weer eens besteld bij King Thai. Het viel ons op dat de kwaliteit weer beter (heel goed) is. Normaliter koken we zelf als we vrienden uitnodigen maar nu eens besloten om bij King Thai te bestellen na een drukke dag. Werd exact op het aangegeven tijdstip bezorgd in mooie King Thai tasse (direct via King Thai besteld en niet via een bezorgdienst). Alles was nog heerlijk warm. Veel/diverse gerechten besteld (tafel was eigenlijk te klein 😉). Wij en onze vrienden hebben ervan genoten. Aanwijzing om de papaya salade iets minder pikant te maken was goed opgevolgd (zelfs onze Taiwanese vrienden konden dit in het verleden nl niet handelen 😉). Top, bedankt… was een geslaagde avond met name ook door de heerlijke gerechten. 🙏

Filip
21 maart 2023
Smikkel
19 maart 2023

Beste thai

Martin de Graaf
12 maart 2023

Heerlijk gegeten! Echt top

Robin
11 maart 2023

Super!

Hwayke
5 maart 2023

Niet teleurgesteld. Wij halen wel vaker eten hier. De Kaeng Panang garnalen smaakte prima wel prijzig voor 4 garnalen. Geldt ook voor de Pla sam rod, gefrituurde zeebaars. Portie rijst was wel aan de kleine kant voor 2 gerechten.

cees
1 maart 2023

bestelling was niet compleet, gebeld en 15 minuten kwamen ze het brengen met een extraatje. Attent.

Rovers
27 februari 2023

Erg lekker gegeten! Pittig is ook ECHT pittig maar andere gerechten soms een beetje flauw maar we gaan zeker vaker bestellen want boven gemiddelde kwaliteit!

Ineke
25 februari 2023

Heerlijk gerecht wel pittig maar dat wist ik afgehaald en mooi op tijd klaar

Eric
25 februari 2023

Weer heel lekker, jullie blijven de beste Thai

Jeroen
19 februari 2023

Elke keer weer even goed!

Jo leijten
19 februari 2023
Cees
15 februari 2023

Waren het bier vergeten

TvS
12 februari 2023

Heerlijk gegeten! Combinatie van pittig en minder pittige gerechten is perfect. Het eten was goed ingepakt (fijne en stevige tassen)!

Silvia Hoffland
11 februari 2023

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten

Ben
11 februari 2023
Bvd
5 februari 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten! Had niet anders verwacht

M
29 januari 2023
Anne-Marie
26 januari 2023

Het eten was heerlijk maar we hebben lang moeten wachten toen we het op wilden halen.

Antoine
23 januari 2023

Ik heb met notitie tips voor bezorgen aangegeven. Deze zijn niet gebruikt (net als de vorige keer) waardoor eten koud aankomt. Nog gebeld met restaurant toen het lang duurde en aangegeven dat bezorging mij beter even kan bellen. Vond de jongeman niet nodig. Jammer als eten warm was geweest volle beoordeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefkr van Daal
22 januari 2023

Helaas, na bijna twee uur wachten, nog geen bezorging. Gebeld, kon nog wel even duren, want maar één bezorger en die was nog niet terug… Daarop bestelling geannuleerd. Jammer, we komen er regelmatig, halen ook zo nu en dan af, altijd lekker. Wilden nu een keer gebruik maken van bezorgservice, geen goede ervaring helaas. Wanneer bezorgen niet iukt, bel dan even.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
22 januari 2023

En alweer héérlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorrit
22 januari 2023

top eten!

Hans
19 januari 2023
Eric
18 januari 2023

Prijs ,kwaliteit super goed.

Filip
17 januari 2023
Linda
8 januari 2023
Robin
8 januari 2023

We hebben heerlijk gegeten.

G wicherlink
3 januari 2023